רוסו הריזוטו של אנדרו קרמליני עם יין אדום, רדיקיו ומוצרלה מעושנת
המתכון לרוסו הריזוטו של אנדרו קרמליני עם יין אדום, רדיקיו, ומוצרלאן מעושן מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 753 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שום, פטרוזיליה עלה שטוח, נמלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: Strozzapreti של אנדרו Carmellini עם נקניק, ענבים ויין אדום, פשטידת העוף של אנדרו כרמליני, ו העוף המטוגן של אנדרו כרמליני.
הוראות
חותכים כל מחצית של רדיקיו לשלישים לאורכו, ולאחר מכן לחתוך כל קטע במחצית לרוחב.
חום 2 כפות שמן זית ב 12 אינץ ' מחבת תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים שום וצנוניות. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שקיקיו החל לנבול, בערך דקה אחת.
הוסף יציאה, מערבבים לשלב ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד הנמל התאדה ואת חתיכות radicchio הם רכים אבל לשמור קצת מרקם להקפיץ, 8 עד 10 דקות.
הסר מהחום והנח בצד. השלך שן שום.
להביא מלאי לרתיחה בסיר בינוני.
חום שנותר 2 כפות שמן בסיר גדול או תנור הולנדי מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיף את הבצל ואת sauté עד שקוף, על 1 דקה.
מוסיפים אורז ומערבבים עם כף עץ עד מצופה היטב בשמן זית. המשך לבשל עד קלוי קלוי, על 1 1/2 דקות.
תוסיף כוס יין אחת. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד היין נספג בעיקר, 1-2 דקות.
תוסיף חצי מהמלאי. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד המניה נספגת בעיקר, על 7 דקות.
מוסיפים מלאי שנותר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד אורז הוא פשוט רך וקשור ברוטב שמנת, תבשיל דמוי.
הוסף את הרדיקיו ואת הקורנית. מבשלים דקה אחת, ערבוב כל הזמן, ואז להסיר מן החום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מוסיפים חצי מוצרלה מעושנת, פרמזן, חמאה ומערבבים היטב. מקפלים פטרוזיליה ומגישים מיד, ציפוי כל מנה עם יותר Parmigiano ומוצרלה מעושנת.