קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

רטטוי

רטטוי
אם יש לכם שום, חצילים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 95%. מתכונים דומים: Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), ו Tartouille tatin Tartlets-Tartelettes tatin à la ratatatouille.

הוראות

1
מעיל מחבת רחבה גדולה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל אדום מרוסק ומביאים את המחבת לחום בינוני. מבשלים את הבצלים עד שהם רכים מאוד ארומטיים אבל אין להם צבע, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מוסיפים את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
4
מוסיפים את העגבניות, 1/2 כוס מים, צרור טימין ומתבלים במלח. מבשלים את העגבניות עד שהם הופכים pulpy מאוד התפרקו, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
6
מוסיפים את החצילים, קישואים וקישואים בקיץ, מתבלים במלח ומבשלים עד שהסקווש רך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיץסקוושקיץסקווש
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
(או או רגיל)(או או רגיל)
7
מערבבים בזיליקום וטעם כדי לוודא שהתיבול נכון.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.