קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

ריבה הדר-כבדי עוף מזוגגים עם תפוחי אדמה קלויים וכרוב ניצנים פריכים

ריבה הדר-כבדי עוף מזוגגים עם תפוחי אדמה קלויים וכרוב ניצנים פריכים
כבד עוף בזיגוג פירות הדר עם תפוחי אדמה קלויים וכרוב ניצנים קריספי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 980 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לכם טימין, חמאה, אשכוליות אודם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. וזה מעולה. מתכונים דומים: ריבה הדר-כבדי עוף מזוגגים עם תפוחי אדמה קלויים וכרוב ניצנים פריכים, נקניקיות עוף צלויות עם כרוב ניצנים, שומר ותפוחי אדמה, ו בטטות צלויות, כרוב ניצנים ונקניקיות עוף.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. להמיס 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2
על תבנית אפייה, לזרוק את תפוחי האדמה עם חמאה מומסת, 1/2 כף שמן זית, מלח, פלפל, ו 1/2 כף טימין.
מרכיבים שתצטרך
3
שים אותם בתנור במשך 30 דקות.
4
בינתיים, מחממים מחבת גדולה ומוסיפים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את הבייקון קצוץ ומבשל במשך כמה דקות. אתה לא רוצה להגזים עם הבייקון לפני שאתה מוסיף את הכבדים. אם הבייקון נעשה פריך מדי לפני שהכבדים נכנסים פשוט תוציא אותו ותשכב על מגבת נייר לניקוז. עונדים את הכבד במלח, ופלפל, ומוסיפים למחבת. אנחנו מחפשים צריח כהה גדול בכל צד אז תן לכבדים לבשל על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
6
שים את הכבדים בצד אחד של המחבת והבייקון בצד השני. לאחר הכבדים מבושלים, להוסיף את המרמלדה ואת הקורנית הנותרת ולתת לו זריקה טובה או מערבבים. כבה את החימום ותן לעמוד. בעוד הכבדים נחים, במחבת נוספת מוסיפים 1 כף שמן ו 1/2 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
7
שים את המחבת על חום גבוה וכאשר החמאה מתחילה חום, להוסיף את כרוב ניצנים פרוסים להתפשט על פני כל המחבת. מבשלים 2 דקות, מוסיפים מלח ופלפל, וזורקים כמו פנקייק או פשוט מערבבים אותם. הקצוות יתחילו להיות חומים ותקבלו פריכות אגוזים עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים את כרוב הניצנים למטה על צלחת ולהניח את הכבדים על גבי ולאחר מכן לאגף אותו עם תפוחי אדמה חדשים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה חדשתפוח אדמה חדש
1
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני ומערבבים את סעיפי האשכוליות, קליפות אשכוליות, סוכר, יין וחומץ יין אורז. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז מנמיכים את החום ומבשלים במשך 90 דקות או עד שזה נחמד ועבה.
מרכיבים שתצטרך
גרידת אשכוליותגרידת אשכוליות
2
להעביר את התערובת למעבד מזון או בלנדר במהירות דופק. לא לגמרי מחית אותו. שמור את התערובת בצנצנת כדי להשתמש עם בשר או קינוחים.