Ribollita (ירקות, שעועית מרק לחם מעופש) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 616 קלוריות. גשו לסופר וקנו לחם, מחית עגבניות, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו ריבוליטה (מרק לחם וירקות מעופש), Ribollita (מרק לחם איטלקי), ו לחם טוסקני ומרק עגבניות (ריבוליטה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
וריאציות: עבור מרק מתוק יותר, להוסיף שומר קצוץ לתערובת שלך. עבור סתיו, להוסיף קישואים או דלעת סקווש לתערובת שלך.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
3
מסננים את השעועית ומניחים בסיר עם ציר עוף 4 כוסות, שום שן 1, חצי בצל וקצת מלח ופלפל. מביאים לרתיחה נמוכה, להפחית את החום ומבשלים עד במכרז, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)
שום גויה®
תוספות, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בינתיים, מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים את הלחם עד לזהב עמוק וקלוי. אחסן בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
חום 1/4 EVOO כוס, 4 סיבובים של המחבת, על חום בינוני גבוה בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הבצלים הקצוצים, גזר, סלרי, הנותרים 3 שיני שום, פתיתי צ ' ילה, עלה דפנה וצרור עשבי תיבול. מתבלים במלח ופלפל. לבשל, מכוסה חלקית, כדי לרכך, על 5 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיף את היין, כרוב, כרוב וקצת אגוז מוסקט. מערבבים. לנבול את הירוקים, מכוסה חלקית, 5 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ירוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כרוב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים את השעועית והנוזלים שלהם ואת מחית העגבניות. מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
תוספות, אופציונלי
10
הוסף 2 כוסות יותר מלאי (להזמין 2 כוסות ללילה שבו אתה משרת).
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
11
מוסיפים את קליפת הגבינה למרק. מבשלים לשלב טעמים, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
12
הסר 3 כוסות של שעועית וירקות, כמחצית המרק, למעבד מזון ומחית. ואז להוסיף בחזרה סיר. מגניב ולאחסן את המרק לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
תוספות, אופציונלי
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
כדי לשרת, לחמם את המרק על חום בינוני, להוסיף את הלחם למרק ולתת לו לספוג את הנוזל. דק את המרק עם שאר 2 כוסות המניה. טעם להתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
14
הסר את צרור עשבי תיבול, קליפה עלה דפנה. Ribollita נעשה כאשר כף עץ יכול לעמוד ישר במרק. מצקת לתוך קערות רדודות ומקשטים עם טפטוף נדיב של EVOO, בצל גלם קצוץ דק וגבינה. מרק שאריות ניתן לטגן בשמן זית במחבת כמו פנקייק תפוחי אדמה או חשיש, ומעליהם ביצים קלות או מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
גב שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה