קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ריבועי תפוח

ריבועי תפוח
ריבועי תפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 188 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם מלח, ביצה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: תפוח פירור ריבועים עם רוטב תפוחים, ריבועי התפוח של אמא, ו ריבועי תפוח.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x9 מחבת אינץ'. לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, ו 1/4 כפית קינמון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד חמאה מומסת, סוכר חום, ו 1/2 כוס סוכר לבן עם כף עץ עד חלקה. מערבבים את הביצה וניל. מערבבים בתערובת הקמח עד רק בשילוב, ולאחר מכן מערבבים את התפוחים והאגוזים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ונילוניל
אגוזי מלךאגוזי מלך
תפוחתפוח
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
קערהקערה
3
מורחים את התערובת באופן שווה לתוך מחבת מוכן. בכוס או קערה קטנה, מערבבים יחד את הקינמון והסוכר הנותרים; מפזרים על החלק העליון של הסורגים.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
מורחיםמורחים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
4
אופים במשך 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש; ברים סיים צריך באביב בחזרה כאשר נגע קל. מגניב במחבת, לחתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת