ריבת ורד פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ריבת ורד פטל. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 63 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תה ורדים, מיץ מ 1 לימון, פטל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. נסו זוטות פטל ורוז, ג'ין פטל-רוז ריקי, ו רוזה וסלק כבוש פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלחת זכוכית קטנה במקפיא. הכינו מיכל מים רותחים ועקרו 5 צנצנות חצי ליטר על ידי הרתחתם במשך עשר דקות. לשטוף מכסים וטבעות ולהביא לרתיחה בסיר נפרד, קטן של מים. לכבות את החום ולאפשר צנצנות, מכסים וטבעות לשבת במים חמים עד שאתה צריך אותם.
לצבוט את עלי הכותרת מן הניצנים של תה ורדים סיני. לאסוף את עלי הכותרת ולהשאיר מאחור את העלים הירוקים ואת המרכז הסיבי של כל פרח. אתה צריך על 5 כפות של עלי כותרת, סך הכל.
בסיר שאינו מגיב, מערבבים יחד את הסוכר, פירות יער, מיץ לימון ועלי כותרת של ורדים ומאפשרים למלקק עד שעלי הכותרת נספגים קצת נוזל וכבר לא מרגישים יבשים. בערך 10 דקות.
מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. המשך לבשל עד שהוא רושם 104° על ממתקים או מדחום לקרוא מיידית.
לאחר הריבה הגיעה 104°, להפוך את החום עד נמוך ולבדוק את הסט על ידי הצבת כפית ריבה על צלחת צונן מהמקפיא. אם, כמו ריבה מתקרר זה יוצר עור פני השטח מפתחת מידה של מוצקות, להמשיך. אם זה עדיין נראה נוזלי למדי, להפוך את החום בחזרה עד בינוני גבוה ומבשלים עוד כמה רגעים כדי לאפשר לחות יותר להתאדות.
כאשר ריבה הגיעה עקביות הרצוי, לכבות את החום לרפרף כל קצף עם כף. מצקת ריבה לתוך צנצנות מוכנות, משאיר סנטימטר רבע של שטח הראש. נגב את החישוקים של עפעפי הצנצנת עם מטבח נקי או מגבת נייר חותם.
הניחו את הצנצנות הסגורות בחזרה לקומקום השימורים. כאשר כל הצנצנות מתווספות, ודא כי מפלס המים מנקה את המכסים צנצנת על ידי לפחות אינץ ' אחד.
מוסיפים יותר מים במידת הצורך, ועל חום גבוה, מביאים את המים בחזרה לרתיחה. ברגע שהמים רותחים, כוון טיימר לעשר דקות.
לאחר עשר דקות, לכבות את החום, ולאפשר צנצנות לשבת במים במשך חמש דקות נוספות. לאחר מכן, באמצעות מרים צנצנת, להסיר את הצנצנות כדי מתלה קירור.
לאחר צנצנות הגיעו לטמפרטורת החדר, להסיר טבעות ולבדוק כי כל המכסים נאטמו כראוי. אם כל לא אטום, לאחסן אותם במקרר. תווית ולאחסן צנצנות אטומות במקום קריר מתוך אור שמש ישיר.