מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם סוכר, תאנים המשימה, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תאנים קלויים המשימה עם דבש, פיצה עם תאנים המשימה קלוי בלסמי, ו גבינת עיזים אפויה עם בצל מקורמל ותאנים משימה.
הוראות
1
מערבבים אגסים, תאנים וסוכר בקערה גדולה ולא תגובתית. מערבבים היטב ולאפשר לשבת מכוסה, בטמפרטורת החדר, במשך שעה אחת. בשלב זה, מניחים צלחת קטנה במקפיא כך שתוכל לבדוק את הריבה עבור עובי מתאים מאוחר יותר.
יוצקים את הפרי והסוכר לתוך סיר גדול, עמוק, כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים קינמון, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים וחמאה, מערבבים היטב לשלב. מבשלים מעל חום בינוני, strring לעתים קרובות, עד הפרי מתחיל בועה לירוק. מבשלים 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על הפרי מלהידבק לתחתית הסיר, והורדת חום במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
1
מורחים 1/2 כפית ריבה מבושל על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ואז תעביר את האצבע שלך דרך הריבה. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לשמור על נתיב כאשר אתה מפעיל את האצבע דרכו. אם אתה רוצה ריבה עבה יותר, לבשל עוד 4 דקות ולבדוק שוב. חזור עד עובי הרצוי מושגת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבה
2
הסר סיר מחום ולהשתמש בכפית כדי לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות. צנצנות שלא נפתחו ישמרו בטמפרטורת החדר עד 6 חודשים. ריבה נפתחה צריכה להיות בקירור.