קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

ריבת סתיו עם אגסים, תאנים המשימה, וקינמון

ריבת סתיו עם אגסים, תאנים המשימה, וקינמון
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם סוכר, תאנים המשימה, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תאנים קלויים המשימה עם דבש, פיצה עם תאנים המשימה קלוי בלסמי, ו גבינת עיזים אפויה עם בצל מקורמל ותאנים משימה.

הוראות

1
מערבבים אגסים, תאנים וסוכר בקערה גדולה ולא תגובתית. מערבבים היטב ולאפשר לשבת מכוסה, בטמפרטורת החדר, במשך שעה אחת. בשלב זה, מניחים צלחת קטנה במקפיא כך שתוכל לבדוק את הריבה עבור עובי מתאים מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים את הפרי והסוכר לתוך סיר גדול, עמוק, כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים קינמון, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים וחמאה, מערבבים היטב לשלב. מבשלים מעל חום בינוני, strring לעתים קרובות, עד הפרי מתחיל בועה לירוק. מבשלים 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על הפרי מלהידבק לתחתית הסיר, והורדת חום במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מורחים 1/2 כפית ריבה מבושל על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ואז תעביר את האצבע שלך דרך הריבה. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לשמור על נתיב כאשר אתה מפעיל את האצבע דרכו. אם אתה רוצה ריבה עבה יותר, לבשל עוד 4 דקות ולבדוק שוב. חזור עד עובי הרצוי מושגת.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ריבהריבה
2
הסר סיר מחום ולהשתמש בכפית כדי לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות. צנצנות שלא נפתחו ישמרו בטמפרטורת החדר עד 6 חודשים. ריבה נפתחה צריכה להיות בקירור.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת