קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

ריבת קיווי תות

ריבת קיווי תות
אם יש לכם סוכר, פקטין אוניברסלי של פומונה, מי סידן, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגות קיווי דקירי תות עם קיווי קרד, ציפוי רום תות, ומקשטים רום תות, עוגות קיווי תות עם ציפוי שמנת קיווי תות, ו ריבת סנגריה תות שדה מהירה.

הוראות

1
מקציפים את הסוכר ואת הפקטין בקערה בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים תותים, קיווי, מיץ לימון, זנגביל מגובש, ומי סידן בסיר כבד תחתית גדול ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עוגות אורז מוצ'י צבעוניותעוגות אורז מוצ'י צבעוניות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים חמאה וסוכר פקטין תערובת ולהחזיר את תערובת הפרי לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח חזק לדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פקטיןפקטין
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה עם כף מתכת קרה. מצקת את הריבה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות. לאפשר לצנצנות להתקרר במים החמים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר ולקרר לחלוטין על הדלפק, הטיה מפנה מדי פעם כדי להפיץ באופן שווה את הפרי.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת