ריזוטו אלה מילנזי
ריזוטו Alla Milanese דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 845 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם אבקת זעפרן, גבינת פרמזן, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הזעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט זעפרן שמנת כקינוח. נסו ריזוטו Milanese בסגנון (ריזוטן alla Milanese), ריזוטו alla milanese (ריזוטו בסגנון מילאנו), ו ריזוטו Alla Milanese (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חצי מהחמאה בסיר בינוני על אש נמוכה. מבשלים את הבצל ואת מח בשר בחמאה במשך כ -10 דקות. כאשר הבצל רך, להסיר את הבצל ואת מח מהמחבת באמצעות כף מחורצת, ולהניח בצד. (אני אוהב להשאיר את הבצלים בפנים.)
מטגנים את האורז במחבת על חום בינוני במשך 5 עד 7 דקות, או עד קלוי קלוי קלות. מערבבים כל הזמן כך האורז לא מקל לשרוף. מוסיפים מצקת אחת של מניית בקר, וממשיכים לערבב עד שהוא נספג בעיקר, מצקת ומערבבת יותר של המרק, כמו גם את היין הלבן באותו אופן, עד שהאורז הוא כמעט אל דנטה. מערבבים את הזעפרן, חמאה שנותרה, ו 3/4 כוס גבינת פרמזן. כבה את החום, לכסות ולתת לשבת במשך 4 או 5 דקות.
מגישים כמיטה עבור ossibuchi או על ידי עצמו עם כמה שיותר גבינת פרמזן הנותרים מפוזרים על כמו שאתה אוהב.