קושירגיל
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות47
מגזין

ריזוטו אספרגוס עם פטריות שיטאקה

ריזוטו אספרגוס עם פטריות שיטאקה
ריזוטו אספרגוס עם פטריות שיטאקה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן מגישה 3 . מנה אחת מכילה 829 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה שטוחה, גבינת פונטינה גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ריזוטו עם כרישה, פטריות שיטאקה, וכמהין, ריזוטו עם צדפות בגריל ופטריות שיטאקה, ו ריזוטו עם כרישה, פטריות שיטאקה, וכמהין (מתכונים דומים).

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.