ריזוטו אספרגוס
מתכון אספרגוס ריזוטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 780 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם אספרגוס, יין, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1569 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: ריזוטו עם אספרגוס, ריזוטו עם אספרגוס, ו ריזוטו אספרגוס.
הוראות
מחממים את המניה בסיר קטן עד שזה מגיע לרתיחה נמוכה.
מבשלים שאלוט בחמאה כדי לרכך, ולאחר מכן מוסיפים אורז: בסיר נפרד 3 או 4 ליטר, מחממים 1 כף חמאה על חום בינוני.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים דקה או שתיים, עד שקוף.
מוסיפים את אורז arborio ומבשלים 2 דקות יותר, ערבוב עד מצופה יפה.
תוסיף את היין הלבן. מערבבים לאט, ומאפשרים לאורז לספוג את היין.
הוסף את המניה, 1/2 כוס בכל פעם, והוסיף רק לאחר התוספת הקודמת נספג על ידי האורז: ברגע היין נספג כמעט לחלוטין, להוסיף 1/2 כוס של מלאי חם על האורז. המשך לערבב עד הנוזל נספג כמעט לחלוטין, הוספת מלאי יותר במרווחים 1/2 כוס. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע את האורז דבק לתחתית המחבת.
המשך לבשל ולערבב אורז, הוספת קצת מרק בכל פעם, בישול ערבוב עד שהוא נספג, עד שהאורז הוא רך, אבל עדיין מוצק לנשיכה, על 20-25 דקות.
מוסיפים את האספרגוס: עם המצקת האחרונה של המניה, מוסיפים את האספרגוס. מערבבים ומבשלים במשך כמה דקות, עד ריזוטו ספג את המניה, אבל הוא עדיין רופף, ואת האספרגוס הם רק מבושל דרך.
שים לב הסכום המניה נתון הוא משוער. ייתכן שתצטרך קצת פחות או יותר. אם בסופו של דבר אתה צריך יותר מניות ואתה מוצא את עצמך בלי, פשוט להשתמש במים.
מערבבים בפרמזן, חמאה שנותרה, מוסיפים מלח, פלפל: לכבות את החום. מערבבים בעדינות את גבינת הפרמזן ואת הנותרים 1 כף חמאה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.