קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

ריזוטו גרגרי אפונה & ורמוט

ריזוטו גרגרי אפונה & ורמוט
מתכון אפונה & ורמוט דגנים 'ריזוטו יכול להתבצע בעוד כ-40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 173 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, חיטה, מקל סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: צדפות עם פירה אפונה ורוטב ורמוט, ריזוטו פארו: תבואה שלמה בריאה, ו ריזוטו אפונה.

הוראות

1
להביא 1 ליטר / 1 ליטר מים ואבקת מרק לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
אבקת מרקאבקת מרק
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מוסיף את שקיות של חיטה, מהדק אותם לתוך הנוזל עם כף עץ. מכסים את המחבת ומרתיחים על חום בינוני במשך 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חיטהחיטה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
בינתיים, להמיס 50g/2oz של החמאה במחבת בגודל בינוני על חום בינוני נמוך. עצה בצלעות, שום וסלרי, ומטגנים בעדינות במשך כ 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות התרככו קצת אבל לא צבעו.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
יוצקים את ורמוט, להגביר את החום ואת הבועה עד שזה כמעט נעלם. תניח את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
5
הסר את שקיות של חיטה עם זוג מלקחיים ולהשאיר אותם לנקז. להטות את האפונה לתוך המניה הנותרים בסיר ומבשלים אותם במשך 2 דקות או עד חם.
מרכיבים שתצטרך
חיטהחיטה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מסננים את המניה, שומרים אותה, ומשאירים את האפונה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
7
חותכים לפתוח את שקיות ולהטות את גרגר החיטה לתוך האפונה, ואז לגרד את התוכן של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חיטהחיטה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8
מוסיפים את הפרמזן, הפטרוזיליה והחמאה הנותרת, ומתבלים עם הרבה פלפל שחור לא סביר שתזדקקו לעוד מלח. החזירו את הסיר לחום נמוך ומערבבים היטב עד שהגבינה נמסה וה "ריזוטו" הוא מסה משוחררת וקטיפתית, המוסיפה כפית או שתיים מהמניות השמורות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
9
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ריזוטו עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.