ריזוטו דלעת חמאה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו ריזוטו דלעת חמאה. בבמנה עיקרית זו יש 644 קלוריות, 63 גרם חלבון ו-31 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.53$ למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, עלי פטרוזיליה, מרק עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 41%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ריזוטו דלעת חמאה, ריזוטו דלעת חמאה וריזוטו דלעת חמאה.
הוראות
בסיר קטן מחממים מרק עוף עד לרתיחה.
מחממים שמן זית במחבת בינונית.
מטגנים בצל ופטריות עד לריכוך. מוסיפים לאט יין לבן תוך כדי ערבוב.
מוסיפים חבילת ריזוטו ומניחים להתבשל כ-10 דקות או עד שהריזוטו אל דנטה.
מוסיפים דלעת חמאה למחבת. מצקת באיטיות מרק עוף מחומם לתוך מחבת ריזוטו, מערבבים בין מצקות ומניחים לצמצום לפני ההוספה הבאה. ממשיכים עד להוספת כל מרק העוף. מכסים ומבשלים במשך 15 דקות. מערבבים פרמזן, חמאה ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מצפים בתוך כוסות שמפניה בספריי נון-סטיק. ממלאים בריזוטו דלעת, אורזים היטב ומיישרים למעלה. מניחים להתקרר. הופכים את הכוס על גבי כלי ההגשה ומוציאים בזהירות את הכוס.
מגישים מעוטר בפטרוזיליה קצוצה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
ריזוטו עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד בועת יחפה]()
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!