קושיבינוני
מוכן ב28 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

ריזוטו דלעת חמאה

ריזוטו דלעת חמאה
ריזוטו דלעת חמאה הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 6. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 15 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 506 קלוריות. תמורת 2.3$ למנה, המתכון הזה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם מים, חמאה, דלעת חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 28 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 53%. הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ריזוטו דלעת חמאה, ריזוטו דלעת חמאה וריזוטו דלעת חמאה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מביאים 1 ליטר ציר בתוספת 1 כוס מים לרתיחה בסיר רוטב ואז מנמיכים את האש לנמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית עד בינונית-גבוהה עם שמן זית כתית מעולה. כשהשמן מתפתל, מוסיפים את הבצל והשום ומרככים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים אורז וצולים עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
מוסיפים יין ומבשלים אותו לגמרי, תוך ערבוב מדי פעם, 2 עד 3 דקות. מצקת במלאי במרווחים, כמה מצקות בכל פעם. אפשר לנוזלים להתאדות בכל פעם. הריזוטו יתבשל 18 דקות, בסך הכל, מהתוספת הראשונה של הנוזל. מפשירים את הדלעת במיקרוגל בכלי לאיסוף נוזלים. מערבבים את הדלעת לתוך האורז ב-3 הדקות האחרונות של זמן הבישול. מתבלים באגוז מוסקט ומלח ופלפל, לפי הטעם. בדקה האחרונה של זמן הבישול מערבבים פנימה את החמאה בחתיכות קטנות, מרווה וגבינה, מגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מצקתמצקת

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ריזוטו עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Domaine Ravaut: Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-79 דולר.
Domaine Ravaut: Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir Wine
Domaine Ravaut: Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir Wine
גוון ברונזה אדמדם חושף את גילו של היין הזה, אבל עדיין יש לו הרבה חיים. אף עמוק ועשיר מרמז על דובדבנים שחורים בשלים, ציפורן וקסיס. לאחר שהיין הספיק לנשום, הוא מתחיל לחשוף עוד יותר תבלינים ופרי. שותה יפה עכשיו אבל סביר להניח שיישאר אטרקטיבי עד 2019 לפחות.