ריזוטו דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו דלעת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך אגוז מוסקט, פרמזן, דלעת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ריזוטו ברווז ודלעת עם זרעי דלעת מתובלים, ריזוטו דלעת, ו ריזוטו דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מרק עוף בסיר ומחממים אותו.
בסיר גדול, חום 3 כף. חמאה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים עד שקוף, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים אורז, דלעת טריים ואגוז מוסקט. מערבבים בערך דקה, מוודאים שכל האורז מצופה בחמאה.
להוסיף 1 מרק עוף כוס, ערבוב היטב; להפחית את החום נמוך. לאחר מרק משולב, להוסיף 1/2 כוס יותר מרק, ערבוב כל הזמן. המשך להוסיף מרק ב 1/2 תוספת כוס כמו אורז סופג נוזלים, עד אורז מבושל. אורז ייקח בערך 25 דקות לבשל צריך להיות שמנת אבל אל דנטה כאשר נעשה.
בדקות האחרונות של בישול, מערבבים בסירופ דלעת ומייפל משומר.
הסר ריזוטו מחום ומערבבים הנותרים 2 כפות. חמאה, פרמזן, מרווה, מלח ופלפל.
תן לנוח כמה דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון