קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

ריזוטו ירקות האביב עם ביצים עלומות

ריזוטו ירקות האביב עם ביצים עלומות
ריזוטו ירקות האביב עם ביצים עלומות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 623 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 412 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. גשו לסופר וקנו שיני שום, פלפל, פול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: ריזוטו ירקות האביב עם ביצים עלומות, ריזוטו ירקות האביב עם ביצה עלומה, ו ריזוטו ירקות האביב.

הוראות

1
אם משתמשים פול טרי, לבשל בסיר גדול של מים מומלחים רותחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
ניקוז; להעביר קערה של מי קרח ולתת מגניב. לקלף פאבות ולהעביר לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להביא מחבת גדולה של מים מלוחים כדי רתיחה חשופה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים חומץ. סדק 1 ביצה לתוך קערה קטנה, ואז להחליק לתוך מים רותחים. חזור עם 2 ביצים נוספות. מבשלים עד חלבונים מבושלים אבל חלמונים הם נוזליים, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, בזהירות להעביר ביצים לקערה של מי קרח. חזור עם 3 ביצים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להביא מרק לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני. להפחית את החום נמוך; לכסות ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
בינתיים, להמיס 1 חמאה כף בסיר גדול, רחב כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר קערה עם favas.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
חום שמן הנותרים 1 כף חמאה באותו סיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
להוסיף כרישה, שומר, ושום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות מתרככים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
10
מוסיפים אורז ומערבבים מעיל, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
11
מוסיפים יין ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התאדה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
הוסף 1 מרק כוס. לבשל, ערבוב לעתים קרובות (אין צורך לערבב כל הזמן), עד מרק הוא כמעט נספג.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
13
להוסיף מרק שנותר על ידי כוסuls, המאפשר מרק להיספג לפני הוספת יותר, ערבוב לעתים קרובות, עד אורז רך אבל עדיין המשרד לנשוך תערובת הוא שמנת, על 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
14
הוסף תרד, קרם fraîche, 1 1/2 כוסות פקורינו מגוררת, 1/4 עירית כוס, שעועית פאבה שמורה ופטריות לריזוטו. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד תרד נבול גבינה מותכת, על 2 דקות. ריזוטו העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
פולפול
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פקורינופקורינו
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
כמה דקות לפני ריזוטו נעשה, לחמם ביצים עלומות במחבת גדולה של מים רותחים, על 1 דקה. מחלקים ריזוטו בין קערות העליון עם ביצים, פקורינו מגולח, עירית, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
פקורינופקורינו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון