זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך מיץ לימון, ספגטי, פטריות פורצ'יני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: Blufoot או ריזוטו פטריות בר מעורב עם ארוגולה, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר.
הוראות
1
מניחים פטריות, מלאי ומים בסיר רוטב וחום, להתחמם על נמוך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מחממים מחבת סאוט בינונית או מחבת ריזוטו עם 3 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 3 סיבובים של המחבת, מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בצל ושום למחבת, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומטגנים עד למכרז 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים פסטה וטוסט עד שזהוב עמוק בצבע ואגוזי מאוד בניחוח, 6 עד 7 דקות. מערבבים ביין ולתת לו לבשל משם, 1 דקה. מצקת במלאי כל כמה דקות, ערבוב במשך דקה טובה עם כל תוספת של מניות לפתח עמילנים. להתאדות כמעט את כל הנוזל לפני כל תוספת של מניות. פסטה תבשל מהר יותר ואז אורז. התחל טעימות לאחר כ 8 עד 9 דקות של זמן בישול ברגע שאתה מתחיל להוסיף מלאי. כאשר אתה עד הכוס האחרונה של הנוזלים שלך, להסיר פטריות, קוצצים ולהוסיף פסטה.