ריזוטו עם דלעת סקווש, פנצ'טה וגבינת ג' ק
זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. גשו לסופר וקנו שיני שום, גבינת מונטריי בקוביות 2 אינץ', צנוברים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריזוטו דלורית עם פנקטן ופקורינו, ריזוטו דלעת סקווש עם פריך Pancetta, ו ריזוטו דלעת סקווש עם פריך Pancetta.
הוראות
מניחים סקווש על מחבת לא דביקה רול מצופה ספריי בישול.
אופים ב 475 במשך 20 דקות או עד מכרז, הופך לאחר 10 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
שלב מרק, מים, יין, טרגון בסיר; להביא לרתיחה. שמור על חום נמוך.
לבשל pancetta בתנור הולנדי גדול עמיד מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר pancetta מחבת; לנקז על מגבת נייר. זרוק טפטוף מחבת.
מוסיפים בצל ושמן למחבת; מטגנים 10 דקות או עד הבצל רך.
מוסיפים אורז למחבת; לטגן 1 דקה. מערבבים בתערובת מרק; מביאים לרתיחה על חום בינוני. להפחית את החום, ומבשלים על אש נמוכה, חשוף, במשך 10 דקות. (לא מערבבים; אורז יהיה עקביות נוזלית דומה לתבשיל.)
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 325 במשך 15 דקות.
הסר מהתנור. מערבבים בסקווש, פנצ ' טה, גבינה, מלח ופלפל. לכסות עם מטלית נקייה; לתת לעמוד 10 דקות (אורז ימשיך לבשל).
מקשטים עם ספריגים טרגון, אם תרצה.
יין מושלם: Clos du Val Chardona 2001 (Carneros, CA), $ שרדונה זה יש טעמים מעודנים המזכירים פודינג, קרמל, עוגות תפוחים, ודבש. יש רמז של אלון, אבל היין הוא לא superbuttery, oaky, או קלוי. יין זה משלים את הטעם של האורז ואת המתיקות של הסקווש.