תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו עם הודו מעושן, כרישה, ו Mascarpone. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 890 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אורז arborio, מלאי, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו ריזוטו קרמי עם נקניק הודו מעושן, פירה עם שום, מסקרפונה, כרישה קרמל, ו ריזוטו עם מסקרפונה ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, להביא את המרק והמים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הכרישה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מוסיפים את האורז ומערבבים עד שהוא מתחיל להפוך אטום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
5
מוסיפים את היין והמלח לאורז ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שכל היין נספג.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים כ 1/2 כוס מרק רותח לאורז ולבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד המרק נספג לחלוטין. האורז ומרק צריך בועה בעדינות; להתאים את החום לפי הצורך. המשך לבשל את האורז, הוספת מרק 1/2 כוס בכל פעם ומאפשר את האורז לספוג את המניה לפני הוספת 1/2 כוס הבאה. מבשלים את האורז בדרך זו עד מכרז, 25 עד 30 דקות בסך הכל. המרק שלא נספג צריך להיות מעובה על ידי עמילן מהאורז. ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל הנוזל, או ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר מרק או מים.
מרכיבים שתצטרך
עמילן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
7
מוסיפים את ההודו, הגבינה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
המלצת יין: ללכת על יין לבן איטלקי עם גוף טוב וחומציות כדי לקזז את creaminess כאן. חפש Arneis מאזור פיימונטה או פינו grigios מהאזורים של אלטו אדיג ' ה או קוליו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.