קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות51
מגזין

ריזוטו עם עוף ואספרגוס

ריזוטו עם עוף ואספרגוס
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? ריזוטו עם עוף ואספרגוס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 830 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו בזיליקום, שמן זית, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ריזוטו עוף ואספרגוס, ריזוטו אספרגוס פטריות עם עוף מטוגן, ו ריזוטו עוף עם לימון, אספרגוס ואפונה.

הוראות

1
מביאים ציר עוף לרתיחה בסיר קטן, ולאחר מכן לשמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מחממים 1 כפית שמן זית בסיר גדול על חום בינוני-גבוה. מערבבים את השום ומבשלים 30 שניות עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
הוסף את העוף בקוביות, ולהמשיך לבשל עד המשרד משחימים קלות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מחממים 2 כפיות שמן זית בסיר ומבשלים בצל עד שהם מתרככים והופכים שקופים, על 1 דקה. מערבבים את האורז, וממשיכים לבשל עד שהאורז הופך אטום, והבצל מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מערבבים את היין והאספרגוס; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד היין מתאדה. להפחית את החום בינוני, ומערבבים 1/3 של ציר עוף חם. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד שכל הנוזל נספג, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים עוד 1/3 ממניות העוף וממשיכים לבשל ולערבב עד לספיגה, 8 עד 10 דקות. מתבלים את הריזוטו עם אורגנו ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
7
יוצקים את המניה הנותרת, ומערבבים עד נספג שוב, 8 עד 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומערבבים את גבינת הפרמזן וקוביות העוף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש