אם יש לכם אורז arborio, מלח ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 89%. נסו צדפות מוקפצות עם פטריות בר ופריזי, ריזוטו עם פנקטן ופטריות בר, ו ריזוטו שעורה עם פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מחבת גדולה, עמוקה מעל חום בינוני גבוה טפטוף עם 2 ספירה של שמן. כאשר השמן חם, מפזרים את הצדפות עם מלח ופלפל וחום היטב משני הצדדים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר לצלחת לכסות כדי להתחמם בזמן שאתה עושה את ריזוטו.
3
להפחית את החום בינוני.
4
טפטוף בעוד 2-ספירה של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
5
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים, במשך 5 דקות עד רך. לזרוק את הפטריות ועשבי תיבול ומבשלים עד הפטריות לאבד את הנוזל שלהם והם משחימים קלות, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את האורז ומערבבים 2 דקות מעיל עם השמן; הדגנים יהפכו אטומים. עונה שוב. מערבבים את היין ומבשלים 1 דקה כדי להתאדות את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-
7
עכשיו לשפוך 1 כוס של המניה החמה ומערבבים עם כף עץ עד שהאורז ספג את כל הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
8
הוסף עוד כוס של מלאי. המשך בדרך זו, ערבוב כל הזמן והוספת 1 כוס המניה בכל פעם, המאפשר את האורז לספוג את הנוזל לפני הוספת יותר. (ייתכן שלא צריך את כל המניה; הריזוטו נעשה כאשר הוא מעט מוצק אבל שמנת.) לקפל בצדפות עם כוס האחרונה של מלאי כדי לחמם אותם. כאשר הריזוטו מבושל, מקפלים את החמאה והגבינה, וטפטוף עם קצת יותר שמן זית.