ריזוטו עם פנצ'טה ופטריות בר
ריזוטו עם פנקטן ופטריות בר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לכו לחנות ותביאו פטריות, פנקטה, גבינת פרמז'יאנו-רג' יאנו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כבד עגל מרווה ותימין עם פטריות בר ופנצ'טה, סלט עולש חם עם פטריות בר & ויניגרט Pancetta, ו ריזוטו שעורה עם פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. מסדרים את פרוסות הפנצ ' טה על תבנית אפייה בשכבה אחת ומטגנים במשך 1 עד 2 דקות, או עד זהב רוחש.
ניקוז על מגבות נייר, ואז להתפורר.
במחבת nonstick גדול, לחמם את השמן.
מוסיף את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, רק עד שהם להפריש המיצים שלהם, 3 עד 4 דקות.
מעבירים את הפטריות והנוזל שלהם למסננת להגדיר מעל קערה ולחץ קלות על הפטריות; שומרים את הנוזל. מחק את המחבת והוסף 1 כף של החמאה. להחזיר את הפטריות למחבת ולבשל, ערבוב, עד רך רק מתחיל חום, על 3 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה, מכסים וחמים.
בסיר בינוני, לשלב את המניה עם נוזל פטריות שמורות ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן לשמור על חום נמוך. במחבת גדולה, עמוקה nonstick, להמיס 1 כף של החמאה.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד ריחני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מרכך אבל לא השחמה, 3 עד 4 דקות; להשליך את השום.
מוסיפים את האורז ומערבבים עד הגרגרים מצופים היטב בחמאה.
מוסיפים 1 כוס של המניה החמה למחבת ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד שהאורז ספג את רוב המניה, 1 עד 2 דקות. המשך לבשל את הריזוטו, הוספת מלאי 1 כוס בכל פעם, תוך ערבוב כל הזמן בין תוספות עד שהוא נספג. לבשל את הריזוטו עד שיש לו שמנת, דייסעקביות דומה, על 20 דקות.
הסר את הריזוטו מהחום ומערבבים בפרמזן המגורד-רג ' יאנו, את השמנת ואת כף 1 הנותרים של חמאה. מתבלים במלח ופלפל לבן ומעבירים לצלחות מרק חמות.
מקשטים עם פטריות, pancetta ושבבי Parmigiano-רג ' יאנו.