ריזוטו עם תירס, קישואים ופלפל אדום
ריזוטו מתכון עם תירס, קישואים, ופלפל אדום מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. זה מנות ראשונות יש 308 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אורז arborio, בצל, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו A-Maize-Ing Grace: פלפל אדום, תירס וריזוטו בייקון, קישואים ממולאים בתירס ופלפל, ו תירס, פלפל חריף וקישואים. (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק ומים לרתיחה בסיר בינוני; לשמור על חום.
שמן חום בסיר לחץ 6 ליטר מעל חום בינוני עד חם.
מוסיפים בצל; לטגן 2 דקות.
מוסיף אורז וזעפרן; לטגן 30 שניות. מערבבים בתערובת מרק. סגור את המכסה היטב; להביא ללחץ גבוה על חום גבוה (כ 3 דקות). להתאים את החום בינוני או ברמה הדרושה כדי לשמור על לחץ גבוה; לבשל 3 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות.
מניחים סיר לחץ מתחת למים זורמים קרים.
הסר את המכסה; מערבבים תירס,קישואים ופלפל. קוק, חשוף, 3 דקות; מערבבים כל הזמן. מערבבים גבינה ומלח.