ריזוטו פטריות ושום קלוי
ריזוטו פטריות ושום קלוי דורש כ 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ראשי שום, מדיירה, פטריות פורצ'יני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ריזוטו פטריות חמאת שום, שרימפס שום עם ריזוטו תרד פטריות, ו ריזוטו פטריות קלוי.
הוראות
חותכים את החלק העליון של כל ראש שום; להשליך. לשפשף בצד לחתוך של כל ראש שום עם 1 כפית שמן.
הסר עור נייר לבן מראשי שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף שום בנייר כסף.
אופים ב 425 במשך 1 שעה או עד מכרז; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
שלב עיסת שום 2 כפות מדיירה בקערה; מחית עם מזלג.
להביא 1 1/2 כוסות המניה לרתיחה.
הוסף פורצ ' יני; תן לעמוד 30 דקות או עד רך.
מסננים דרך מסננת מעל קערה, שמירה על השריית נוזל; פורצ ' יני קוצצים.
שלב פורצ ' יני נוזלי הנותרים 3 1/2 כוסות מלאי; להביא מבשלים בסיר בינוני (לא להרתיח). תתחמם.
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית.
להוסיף הנותרים 2 כפות שמן; מערבולת מעיל.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
להוסיף פטריות קרמיני ושיטאקה; לבשל 5 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם. מערבבים פורצ ' יני.
להוסיף אורז; saut 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
להוסיף הנותרים 1/2 כוס מדיירה; לבשל 1 דקה או עד הנוזל נספג. מערבבים במלאי 1 1/2 כוסות; לבשל 4 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף מלאי שנותר, 3/4 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של המניה נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות בסך הכל). מלאי 1/3 גביע מהתוספת האחרונה.
הסר מחבת מחום; מערבבים בתערובת שום, מלאי שנותר, גבינה, מלח, פלפל, מרווה קצוצה. כף לקערות רדודות.
מקשטים עם עלי מרווה, אם תרצה.