ריזוטו פטריות שמנת
ריזוטו פטריות שמנת עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 349 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -30 יגידו שהוא הגיע למקום. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם בזיליקום, פטריות פורצ'יני, קרם מרק פטריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כלמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות שמנת, ריזוטו פטריות עם כרישה שמנת, ו ריזוטו פטריות קרמי לוהט.
הוראות
מניחים פטריות מיובשות לתוך קערה קטנה, ומכסים במים חמים; להשרות 10 דקות.
מוציאים בעזרת כף מחוררת, וסוחטים בעדינות יבש עם מגבות נייר. קוצצים פטריות ומניחים בצד.
סקופ קרם מרק פטריות לקערה, ומערבבים בהדרגה במים רותחים עד שהתערובת חלקה אך לא נוזלית.
בסיר על אש בינונית, הביאו את הציר לרתיחה עדינה.
מחממים חמאה ושמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים בצל, שום ופטריות קצוצות; מבשלים כ -3 דקות. מערבבים בהדרגה אורז; מבשלים 2 דקות תוך ערבוב מתמיד לציפוי אורז בשמן. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים טימין ובזיליקום לפי הטעם.
יוצקים פנימה את תערובת מרק הפטריות, תוך ערבוב עד לספיגה. מוסיפים בהדרגה 1/3 ציר, תוך ערבוב עד שנוזל נספג. ממשיכים לערבב במלאי בהדרגה, 1 כוס בכל פעם, ומאפשרים לנוזל להיספג לפני הוספת כוס נוספת. זה אמור לקחת כ -20 דקות עד שכל הציר ייספג והאורז הופך לאל דנטה (רך אך יציב לנגיסה).