קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות29
מגזין

ריזוטו Chanterelle עם קישואים ופרושוטו מטוגן

ריזוטו Chanterelle עם קישואים ופרושוטו מטוגן
המתכון Chanterelle ריזוטו עם קישואים ופרושוטו מטוגן יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1378 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 82 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אורז arborio, בצל, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכונים דומים: קישואים Chanterelle ריזוטו אורז חום, ריזוטו Chanterelle וסיר ריזוטו לגוסטינה, ו ריזוטו אגס עם עלי פרושוטו ומרווה מטוגנים.

הוראות

1
ממיסים חצי מהחמאה במחבת גדולה עם צדדים משופעים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד ריחני שקוף, על 8 דקות. בינתיים להוסיף את המניה לסיר ולהביא אותו לרתיחה נמוכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את האורז ומערבבים עד מצופה היטב עם חמאה. מבשלים עד שהחמאה מחממת קצת ואת המחבת צריכה deglazing.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את היין הלבן כדי לשחרר כל חמאה חומה מתחתית המחבת.לאט לאט לשפוך את המצקת מלא מצקת מלא קצת בכל פעם, ערבוב בין כל תוספת. חכה להוסיף עוד עד התוספת הקודמת כמעט נספג.Keeep בישול והוספת מלאי יותר עד שהאורז הוא אל דנטה וקרם, על 20 דקות. אבל לא להסתמך על תזמון, לטעום את האורז לעתים קרובות כדי לקבל את המרקם המושלם. אל תדאג אם אתה לא משתמש בכל המניות כדי להשיג את המרקם הנכון. טעם לתיבול.קח את האורז מהחום ומערבבים ב 2 כפות חמאה, גבינת פרמזן, קישואים חתוכים וחומץ היין האדום. השאר את האורז לבד לרגע כך שהאורז סופג את רוב הנוזל. בינתיים, מטגנים את הפרושוטו במחבת משומנת בקושי מעל חום בינוני. נסה לשמור על פרוסות שלמות, אבל זה בסדר אם הם מתפרקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרושוטופרושוטו
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר אותם, כאשר פריך, כדי מגבת נייר מצופה צלחת לנקז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
הוסף 1 כפות חמאה לאותו מחבת ולתת לו להמיס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8
הוסף כמה כפות של מלאי שאריות ו deglaze המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הכף הסופית של חמאה, קורטוב של שמן זית ומיץ לימון. כדי לשרת, כפית את הריזוטו על צלחות לשפוך את הפטריות ומיצים על כל מנה. למעלה עם prociutto המטוגן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק