קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

ריזלינג סנאפר

ריזלינג סנאפר
ריזלינג סנאפר נטול גלוטן,, פסקטריאני, קטוגני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . אם יש לכם שקדים, יין ריזלינג, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: Coq au ריזלינג, Coq Au ריזלינג, ו Coq au ריזלינג.

הוראות

1
יוצקים יין ריזלינג למחבת גדולה מעל חום בינוני; לבשל עד התאדה בעיקר, 5 עד 7 דקות. מערבבים חמאה ושום לתוך היין הנותר; מבשלים ומערבבים עד השום מתרכך והחמאה נמסה לחלוטין, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריזלינגריזלינג
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
פילה סנאפר אדום העונה עם מלח ופלפל שחור. להגדיל את החום מתחת למחבת גבוה; בעדינות לשכב פילה סנאפר לתוך תערובת חמאה ושום. לבשל על 3 דקות, להפוך, להוסיף את השקדים, ולהמשיך לבשל עד הבשר של פתיתי סנאפר בקלות עם מזלג, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פילה סנאפר אדוםפילה סנאפר אדום
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.