ריקוטה אפוי עם שום קלוי ועגבניות הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלק-ריקוטה רזה, עגבניות, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריקוטה אפויה עם עגבניות מייפל קלוי, תפוח אדמה אפוי עם ריקוטן ועגבניות, ו פנה עם עגבניות צלויות וריקוטה טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
פרוס קציץ שאור לתוך אלות, מברשת עם 2 כפיות שמן זית, ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחם שאור
סטייקים של ניו יורק
3
אופים 8-9 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
חום 2 כפות שמן זית במחבת ברזל יצוק קטן על אש בינונית במשך 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
5
מוסיפים שום למחבת ומבשלים עד מבעבע וריחני, על דקה אחת יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
מניחים ריקוטה במחבת, להעביר לתנור, ואופים עד מבעבע (9-10 דקות).