ריקוטה ומרגריטה® סלמי מניקוטי
גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, מים, רוטב פסטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו פסטה עם סלמי וריקוטה, תרד וריקוטה מניקוטי, ו מקרוני W / סקווש, סלמי ברוטב עגבניות ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מערבבים גבינת ריקוטה, סלמי, גבינת רומנו ו 1/4 כוס של בזיליקום; לערבב היטב. תערובת כפית לתרמילים לא מבושלים של מניקוטי.
מערבבים רוטב פסטה ומים; כפית 1 כוס של התערובת בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'. מסדרים קונכיות מניקוטי על פני רוטב; כפית נותרת על פגזים המכסה לחלוטין.
מכסים צלחת עם נייר; אופים 1 שעה עד 1 שעה ו 5 דקות או עד פסטה מכרז כאשר פירסינג עם סכין. Uncover; למעלה עם גבינת מוצרלה. חזור לתנור; אופים 10 דקות או עד שמפניה וגבינה נמס. למעלה עם נשאר בזיליקום 1/4 כוס.