ריקוטה עם קרוטונים וניל-סוכר ופירות יער
ניתן להכין את המתכון ריקוטה עם קרוטונים וניל-סוכר ופירות יער בסביבות 45 דקות. זה מנות ראשונות יש 769 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם שעועית וניל, גרידת לימון, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 16%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סוכר חום צלוי-בננות וניל על גבי ריקוטה, סוכר חום צלוי-בננות וניל על גבי ריקוטה, ו ריקוטה ממותקת עם פירות יער.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס בקערה בינונית, זורקים יחד את קוביות הלחם והחמאה המומסת.
מוסיפים את סוכר הווניל וזורקים עד שקוביות הלחם מצופות בסוכר. מסדרים את קוביות הלחם בשכבה אחת על תבנית מרופדת קלף ואופים עד להזהבה, בערך 8 עד 10 דקות. מגניב לחלוטין.;
בסיר קטן הביאו את מיץ התפוזים, מיץ הלימון והסוכר לרתיחה, על אש בינונית-נמוכה. מערבבים עד שהסוכר נמס, בערך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את האוכמניות והתותים ומבשלים עד שהפרי מתרכך, בערך 6 עד 8 דקות. מגניב את הסירופ לטמפרטורת החדר.
שלב את כל המרכיבים בקערה בינונית.
להגשה: מחלקים את תערובת הריקוטה בין 4 קערות קינוח דקורטיביות. כף את סירופ הפירות מעל הריקוטה ומעליו את הקרוטונים.
מניחים את הסוכר בקערה של מעבד מזון. בעזרת סכין חיתוך פורסים את שעועית הווניל לשניים, לאורך, ומגרדים את הזרעים.
מוסיפים את זרעי הווניל לסוכר. דופק 10 עד 15 פעמים עד וניל וסוכר משולבים.
חותכים את תרמיל הווניל הריק לחתיכות בגודל 1 אינץ'ומניחים בצנצנת זכוכית.
מוסיפים את סוכר הווניל לצנצנת ואוטמים. לנער את הצנצנת לפני השימוש.