קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

ריקוטה עם קרוטונים וניל-סוכר ופירות יער

ריקוטה עם קרוטונים וניל-סוכר ופירות יער
ניתן להכין את המתכון ריקוטה עם קרוטונים וניל-סוכר ופירות יער בסביבות 45 דקות. זה מנות ראשונות יש 769 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם שעועית וניל, גרידת לימון, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 16%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סוכר חום צלוי-בננות וניל על גבי ריקוטה, סוכר חום צלוי-בננות וניל על גבי ריקוטה, ו ריקוטה ממותקת עם פירות יער.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס בקערה בינונית, זורקים יחד את קוביות הלחם והחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את סוכר הווניל וזורקים עד שקוביות הלחם מצופות בסוכר. מסדרים את קוביות הלחם בשכבה אחת על תבנית מרופדת קלף ואופים עד להזהבה, בערך 8 עד 10 דקות. מגניב לחלוטין.;
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
פאי דלעותפאי דלעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בסיר קטן הביאו את מיץ התפוזים, מיץ הלימון והסוכר לרתיחה, על אש בינונית-נמוכה. מערבבים עד שהסוכר נמס, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים את האוכמניות והתותים ומבשלים עד שהפרי מתרכך, בערך 6 עד 8 דקות. מגניב את הסירופ לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5
שלב את כל המרכיבים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מערבבים היטב.
7
להגשה: מחלקים את תערובת הריקוטה בין 4 קערות קינוח דקורטיביות. כף את סירופ הפירות מעל הריקוטה ומעליו את הקרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מקשטים עם הנענע הפרוסה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
9
מניחים את הסוכר בקערה של מעבד מזון. בעזרת סכין חיתוך פורסים את שעועית הווניל לשניים, לאורך, ומגרדים את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מוסיפים את זרעי הווניל לסוכר. דופק 10 עד 15 פעמים עד וניל וסוכר משולבים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
11
חותכים את תרמיל הווניל הריק לחתיכות בגודל 1 אינץ'ומניחים בצנצנת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
12
מוסיפים את סוכר הווניל לצנצנת ואוטמים. לנער את הצנצנת לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
סוכר אדום גססוכר אדום גס