רך בוטנים פריכים
גשו לסופר וקנו בוטנים פריכים, סירופ תירס, סוכר מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: חטיפי עוגיות בוטנים פריכים עם ציפוי חמאת בוטנים, בוטנים פריכים, ו בוטנים פריכים.
הוראות
קו גיליון אפייה גדול מעוטר בנייר כסף שאינו מקל או נייר קלף.ממיסים סודה לשתייה במים ולהגדיר ליד stove.In קערת מיקרוגל בטוחה או כוס מדידה Pyrex, לחמם את חמאת הבוטנים במשך 30 שניות או עד שהוא רך וחם.
מוסיפים את הוניל לחמאת בוטנים.
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס ו 2 כפות מים בסיר גדול. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מדחום ממתקים קורא 135°. חום נמוך מעט, להוסיף חמאה ובוטנים ומערבבים כל הזמן על בינוני עד מדחום ממתקים קורא 300 מעלות.
הסר מהחום. מערבבים במהירות בתערובת סודה לשתיה ותערובת חמאת בוטנים רכה.
יוצקים ממתקים על גיליון עוגיות מוכן להפיץ רזה ככל שאתה יכול. אם יש לך בעיה להפיץ אותו, לתפוס גיליון שני של נייר קלף או נייר לא מקל ולחץ אותו מעט. זה צריך להיות לא יותר מ 1/2 אינץ ' עבה, אבל רצוי דק יותר.
מפזרים את האגוזים קצוצים דק מעל אם תרצה בכך.