רסטי
ייתכן שרוסטי היא רק המנה שאת מחפשת. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, מלח, תפוחי אדמה זהב יוקוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו רסטי, סלמון רוסטי, ו Ham & Swiss Rosti (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף תפוחי אדמה ולהשאיר את העור על. במעבד מזון גדול, מצויד בדיסק הגריסה, לגרוס את תפוחי האדמה. מעל כיור או קערה לסחוט את המים מתוך תפוחי אדמה מגורר, מוודא כדי לקבל כמה שיותר נוזלים החוצה ככל האפשר.
מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים עירית, מלח, פלפל, ביצים וקמח.
מערבבים היטב. במחבת nonstick קטנה חום 1 כף חמאה ושמן על חום מתון עד קצף שוכך.
הוסף תערובת תפוחי אדמה למחבת. לשטח כדי ליצור שכבה אחידה. מבשלים את עוגת תפוחי האדמה על חום מתון, הופך פעם אחת ומוסיף כף נוספת של חמאה. מבשלים עד זהב פריך, כ 7 דקות לכל צד.