שאור, פטריות בר, ורוטב בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 503 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, מלח ופלפל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכונים דומים: שאור, פטריות בר, ורוטב בייקון, פטריות בר-רוטב שמנת חמוצה בייקון, ו כרוב וסלט אשכוליות עם בייקון חם-רוטב פטריות בר.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מורחים את הלחם על תבנית אפייה גדולה (או 2 דפי אפייה קטנים יותר) בשכבה זוגית ואופים, ערבוב כמה פעמים, עד חום זהוב קל, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר ולתת מגניב. לאחר התקרר, לשים את הקוביות לתוך קערה גדולה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
תגבירו את החום ל-375 מעלות.
6
שלב את הפטריות בתבנית אפייה גדולה או תבנית אפייה, לזרוק עם 3 כפות של השמן, ומתבלים עם מלח ופלפל. צולים בתנור, ערבוב כמה פעמים, עד חום רך וזהוב, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בעוד הפטריות נצלות, מחממים את שארית 1 כף שמן הקנולה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיף את הבייקון ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב והשומן שניתנו, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
9
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
10
הסר את כל אבל 2 כפות של השומן שניתנו במחבת ה-saute ומניח בחזרה על התנור על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
13
מוסיפים 3 כוסות של המניה ואת עשבי תיבול, מתבלים עם מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
14
מוסיפים את הפטריות ללחם, ולאחר מכן מוסיפים את תערובת הבצל / מלאי, ביצה, מלח ופלפל, ומערבבים בעדינות עד לשלב. ההלבשה צריכה להיות רטובה מאוד, להוסיף מלאי יותר לפי הצורך. לגרד את התערובת לתוך חמאה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
15
הסר את נייר הכסף, ולהמשיך לאפות עד העליון הוא חום זהוב, על 30 עד 40 דקות יותר.