שום בר וקארי שעועית לבנה
המתכון שום בר קארי שעועית לבנה מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בצל, עגבניות שזיפים, זרעי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שום בר וקארי שעועית לבנה, פטריות בר ועוגת שעועית לבנה, ו מרק שעועית לבנה עם ארוגולה פראית & Meyer Lemon (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני-נמוך ומזיעים את הבצל עד רך ושקוף.
במחבת נפרדת, לחמם את כל זרעי התבלינים עד שהם משחררים את הניחוח שלהם ופשוט להתחיל לקפוץ במחבת. עצה לתוך מרגמה לטחון עם העלי בעוד עדיין חם.
מוסיפים את התבלינים החמים לבצל יחד עם צ ' ילי, עלי קארי, עלי ליים וכוסברה. מבשלים עוד 5 דקות על אש נמוכה למדי, ולאחר מכן להוסיף את השום, jaggery, מיץ ליים, ורוטב דגים. מערבבים היטב ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, מערבבים היטב ומבשלים עוד 10 דקות, ואז מוסיפים את השעועית המיובשת הטרייה או המבושלת וחלב קוקוס. מבשלים בעדינות במשך 10 עד 15 דקות (או עד השעועית הם מכרז אם בישול טרי).
בעוד הקארי הוא בישול, לשטוף את שום בר טוב מאוד, לקטוף על כל עלה ביסודיות כי הם יכולים לשאת אבנים קטנות.
כמה דקות לפני הגשת הקארי, מוסיפים את שום הבר ומבשלים עד שהוא רק נבול ורך. לא לבשל אותו יתר על המידה—שום בר צריך להיות בהיר ותוסס. לטעום ולהתאים את התיבול במידת הצורך. קארי זה צריך להיות רך, ריחני, מתוק בעדינות, חד, מלוח, עם מספיק חום כדי לחמם אותך.
Reprinted with permission from My Favorite Pluits by Skye Gyngell, copyright © 201
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.