קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות99
מגזין

שום ועוף מצופה אגוז

שום ועוף מצופה אגוז
שום ועוף מצופה אגוז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 487 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. . אם יש לכם שמן זית, חמאה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הרימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סורבה רימונים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית מתכונים דומים: שום ועוף מצופה אגוז, עוף מצופה אגוז, ו חזה עוף מצופה אגוז.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים את השום בתבנית אפייה קטנה במשך 1 שעה, או עד רך וריחני.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
חותכים את ראשי השום במחצית לרוחב, לסחוט את כל עיסת, ושמורה. אתה צריך לקבל 1 כוס שום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
שום גויה®שום גויה®
4
מחית את עיסת השום בבלנדר עד חלקה, ולהוסיף את החמאה ועשבי תיבול. תהליך רק עד חלקה, ואז מערבבים את פירורי הלחם ואגוזי מלך. שמור.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים קמצוץ של מלח. בלאנש את טבעות הכרישה כדקה אחת. הם צריכים להיות עדינים, אבל עדיין יש קצת לנשוך. הלם באמבט מי קרח, ניקוז ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מערבולת כמות קטנה של שמן זית במחבת תחתית כבדה ומסדרים את כרוב הניצנים בצד המחבת לחתוך למטה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד כרוב ניצנים הם caramelized. מתבלים במלח ובפלפל, ומבשלים עד לעדינות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הוסף את טבעות הכרישה ולהניח בצד. זה אידיאלי כי כרוב ניצנים להחזיק את הצורה שלהם.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
במחבת אחרת, חם 1 כף חמאה ללא מלח, מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך, מוסיפים את התרד ומבשלים רק עד נבול. מתבלים במלח ופלפל ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
במערבולת מחבת חסינת תנור כבדה שמספיקה בדיוק מספיק שמן זית כדי לכסות את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים את חזה העוף במחבת, צד העור למטה ומבשלים עד העור הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מניחים את המחבת בתנור ואופים במשך כ 10 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר דקר עם קצה סכין. אין צורך להפוך את העוף, לבשל את השדיים עם צד העור למטה כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
כאשר העוף מבושל באופן מלא, להסיר מהתנור למחבת גיליון, צד העור למעלה. מעיל כל שד עם קרום אגוז חמאת השום ומניח תחת המטאטא עד הציפוי הופך חום זהוב פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
הסר מן broiler ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
14
כדי לשרת: להפיץ את התרד באופן שווה בין הצלחות, הצבת אותו במרכז.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
15
מפזרים את טבעות הכרישה ואת כרוב הניצנים סביב החלק החיצוני של התרד, ולאחר מכן מפזרים את זרעי הרימון מעל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
16
מניחים שד אחד על גבי התרד ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה