שום ועוף מצופה אגוז
שום ועוף מצופה אגוז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 487 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. . אם יש לכם שמן זית, חמאה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הרימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סורבה רימונים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית מתכונים דומים: שום ועוף מצופה אגוז, עוף מצופה אגוז, ו חזה עוף מצופה אגוז.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
אופים את השום בתבנית אפייה קטנה במשך 1 שעה, או עד רך וריחני.
חותכים את ראשי השום במחצית לרוחב, לסחוט את כל עיסת, ושמורה. אתה צריך לקבל 1 כוס שום קלוי.
מחית את עיסת השום בבלנדר עד חלקה, ולהוסיף את החמאה ועשבי תיבול. תהליך רק עד חלקה, ואז מערבבים את פירורי הלחם ואגוזי מלך. שמור.
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים קמצוץ של מלח. בלאנש את טבעות הכרישה כדקה אחת. הם צריכים להיות עדינים, אבל עדיין יש קצת לנשוך. הלם באמבט מי קרח, ניקוז ושמורה.
מערבולת כמות קטנה של שמן זית במחבת תחתית כבדה ומסדרים את כרוב הניצנים בצד המחבת לחתוך למטה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד כרוב ניצנים הם caramelized. מתבלים במלח ובפלפל, ומבשלים עד לעדינות.
הוסף את טבעות הכרישה ולהניח בצד. זה אידיאלי כי כרוב ניצנים להחזיק את הצורה שלהם.
במחבת אחרת, חם 1 כף חמאה ללא מלח, מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך, מוסיפים את התרד ומבשלים רק עד נבול. מתבלים במלח ופלפל ושמורה.
במערבולת מחבת חסינת תנור כבדה שמספיקה בדיוק מספיק שמן זית כדי לכסות את תחתית המחבת.
מניחים את חזה העוף במחבת, צד העור למטה ומבשלים עד העור הוא חום זהוב.
מניחים את המחבת בתנור ואופים במשך כ 10 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר דקר עם קצה סכין. אין צורך להפוך את העוף, לבשל את השדיים עם צד העור למטה כל הזמן.
כאשר העוף מבושל באופן מלא, להסיר מהתנור למחבת גיליון, צד העור למעלה. מעיל כל שד עם קרום אגוז חמאת השום ומניח תחת המטאטא עד הציפוי הופך חום זהוב פריך.
הסר מן broiler ולשמור חם.
כדי לשרת: להפיץ את התרד באופן שווה בין הצלחות, הצבת אותו במרכז.
מפזרים את טבעות הכרישה ואת כרוב הניצנים סביב החלק החיצוני של התרד, ולאחר מכן מפזרים את זרעי הרימון מעל.
מניחים שד אחד על גבי התרד ומגישים מיד.