קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

שום קלוי

שום קלוי
שום קלוי לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 15 מנות עם 26 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 0% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 9%, וזה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו מטבל תרד שום קלוי וארטישוק עם צ'יפס פיתה שום, צליית שום ב -3 שלבים פשוטים + ויניגרט שום קלוי, ו חומוס 3 דרכים: פלפל אדום קלוי, שום קלוי או מסורתי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מסדרים ראשי שום על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מפזרים שום עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
4
אופים במשך 40 דקות עד 1 שעה, כאשר השום הוא רך סחיט, הוא מוכן.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מוציאים, מניחים להתקרר ומגישים.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות בודגאס נאוורן דאמה קאווה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
בודגאס נברן דאמה קאווה
בודגאס נברן דאמה קאווה
אחת מכמה קאוות וינטג ' בלבד תוצרת ספרד. דאמה הוא בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נאבר סיידן מייצרת קאוות איכותיות מאז 1901. כל הקאוות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דאמה מותססת בבקבוק (א-לה-מ ' שמפנויז) ומתיישנת בשריה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דאמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק לגוף ולנפח היין, ופרלדה, המקנה אופי מבריק ומבריק החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.