המתכון האיטלקי שומר ומילוי נקניק טורקיה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 25 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם פלפל, ביצים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו נקניק איטלקי ומילוי שומר מקורמל, טורקיה Butterflied עם שומר, נקניק, ומילוי ריקוטה, ו הודו צלוי עם נקניק איטלקי מלית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את הלחם והצנוברים בקערה גדולה ומניחים בצד.ממיסים את החמאה הנמדדת במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו לחתיכות קטנות יותר עם כף עץ ומתערבבים מדי פעם, עד שהבשר מבושל דרך ומתחיל להשחים, כ -6 עד 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר אותו לקערה עם לחם ואגוזים.להפחית את החום בינוני ולהוסיף את השומר, בצל, שום, אורגנו, מלח ופלפל למחבת. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות התרככו, כ 7 דקות.הגבר את החום לגובה בינוני, הוסף את היין, ובשל, מגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת ומתערבב מדי פעם, עד שהיין מצטמצם בחצי, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים את תערובת הבצל-שומר לקערה, מוסיפים את המרק, הביצים והגבינה ומערבבים עד משולב היטב רטוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להעביר את המילוי למנה מוכנה ולהפיץ אותו לשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
לחם אגוזי מלך וצימוקים
6
אופים עד העליון הוא חום זהוב, על 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב לפחות 5 דקות לפני ההגשה.