שומר-טארט עגבניות
, המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 69 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שומר, שמן זית, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: שומר מקורמל ועוגת תפוחים, טארט בצל עם חרדל ושומר, ו טארט בצל עם חרדל ושומר.
הוראות
על לוח מקומח קל, לגלגל מאפה לתוך עגול 14 אינץ ' רחב.
העברת מאפה למחבת טארט 12 אינץ ' עם שפה נשלפת. לחץ לתוך מחבת וקצץ את הבצק התלוי על ידי לחיצה על קצה נגד השפה של פאן. שמור שאריות מאפה לשימוש אחר או להשליך. דקור את התחתית בכל רחבי עם מזלג, לכסות עם ניילון נצמד, להקפיא 30 דקות, או עד 1 שבוע.
בינתיים, לקצץ ולהשליך בסיס שומר, יחד עם גבעולים ירוקים קשים. פרוסה דקה לרוחב ראש שומר.
מחממים תנור ל 350 (הסעה לא מומלץ). הגדר מחבת 10 עד 12 אינץ ' על אש בינונית נמוכה.
מוסיפים שמן זית, שומר, ושאלוט. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות זהובים חום, כ 30 דקות.
מפזרים פטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומסירים מהחום.
הסר קרום טארט מן המקפיא ואת המקום (עדיין במחבת) בתנור שחומם מראש.
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות.
הסר מהתנור העליון באופן שווה עם פרמזן, ואז תערובת שומר-שאלוט, ואז עגבניות.
אופים עד גבינה מתחילה להפוך חום זהוב חיוור, על 10 עד 15 דקות יותר.
הסר שולי מחבת, לחתוך טריזים, לשרת חם או בטמפרטורת החדר.
טיפים לעשות קדימה: להפוך את הבצק דרך צעד לשמור קפוא, עטוף בחוזקה, עד שבוע 1. הפוך שומר-שאלוט ציפוי עד 3 ימים קדימה. מקררים, מכוסים, עד שמוכנים לשימוש.