שומשום ג'ינג'ר בקר מוקפץ
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מוקפץ בקר שומשום ג'ינג'ר. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 628 קלוריות , 37 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סטייק סינטה בקר, שורש ג'ינג'ר, עמילן תירס ורוטב סויה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 87% . נסו ג'ינג'ר ביף מוקפץ , ג'ינג'ר עוף מוקפץ וג'ינג'ר שרימפס ופלפל מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מקציפים עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים את רוטב השזיפים, הג'ינג'ר, רוטב הסויה ופתיתי הפלפל; לְהַפְרִישׁ. במחבת גדולה או בווק, מקפיצים בשר בקר בשמן עד שהוא כבר לא ורוד; להסיר ולשמור על חום.
באותה מחבת מקפיצים את הפלפל האדום, הברוקולי, הגזר, הבצל והשום עד לריכוך. מחזירים את בשר הבקר למחבת.
מקציפים את תערובת רוטב השזיפים; מערבבים לתוך מחבת.
מבשלים ומערבבים עד שמסמיך מעט. מערבבים פנימה בוטנים.