קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות1
ציון בריאות37
מגזין

שומשום, חמניות ופרג פורח

שומשום, חמניות ופרג פורח
סומסום, חמניות ופרג פורח הוא מנה עיקרית המגישה 1. מנה אחת מכילה 2034 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לכם זרעי חמניות, שקיק קל לאפות שמרים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 91%. מתכונים דומים: קשיות פרג ושומשום, Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), ו שעועית לבבית ומרק כרוב, מוגש עם פרמזן-שומשום ופרג צ'יפס.

הוראות

1
מערבבים את הקמח, שמרים ומלח בקערת ערבוב גדולה. שים את החמאה ולשפשף אותו לתוך הקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מערבבים את הזרעים. הפוך לטבול במרכז הקמח ויוצקים כמעט 300ml מים חמים (קרים ולא חמים), עם סכין עגול להב. ואז לערבב מספיק של המים הנותרים קצת יותר במידת הצורך, כדי לאסוף את כל פיסות יבשות בתחתית הקערה, עד התערובת מגיע יחד כמו רך, לא דביק מדי, בצק. לאסוף אותו לכדור עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שים את הבצק על משטח מקומח קל מאוד ללוש במשך 8-10 דקות עד שהוא מרגיש חלק וגמיש, רק הוספת מינימום של קמח נוסף במידת הצורך כדי למנוע את דבק הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
מניחים את כדור הבצק על משטח עבודה מקומח קלות. מכסים בקערת זכוכית הפוכה, נקייה וגדולה ועוזבים למשך 45 דקות-1 שעות או עד שמכפילים את גודלם ומרגישים קלילים וקפיציים. העיתוי יהיה תלוי בחום של החדר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לדפוק בחזרה את הבצק על ידי לישה בעדינות רק 3-4 פעמים. אתה רק רוצה לדפוק את כל בועות אוויר גדולות, כל כך יותר מדי טיפול עכשיו תאבד את הקלות doughs. צורה לכדור, ואז לכסות ולהשאיר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
צורה על ידי שיטוח הבצק לתוך מלבן על 25 x 19cm באמצעות פרקי האצבעות שלך. מקפלים את שני הקצוות הקצרים יותר למרכז כמו מעטפה, לעשות סיבוב, ואז להשתטח שוב לאותו גודל ולהתגלגל בחוזקה, החל מאחד הקצוות הקצרים. חותם את שני הקצוות על ידי לחיצה בחוזקה עם הצד של היד שלך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
הניחו את כיכר הלחם על תבנית אפייה מרופדת בתבנית אפייה עם החיבור מתחת. באמצעות סכין חדה מאוד, לעשות 7-8 חתכים אלכסוניים לאורך כיכר, עמוק מספיק כדי לפתוח מעט. לכסות ולהשאיר במשך 40-45 דקות, או עד כ הוכפל בגודל. סיים על ידי צחצוח בין חתכים עם מים, ולאחר מכן זרועים קווים חלופיים של זרעים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
שים פח קלייה בתחתית התנור 20 דקות לפני מוכן לאפות ולחמם תנור 230c / 210c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
לשים את הלחם עלה בתנור, בזהירות לשפוך על 250 מ " ל מים קרים לתוך בדיל קלייה (זה יהיה לשרוק וליצור פרץ של קיטור כדי לתת לך קרום פריך), ואז להוריד את החום 220c/200c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים במשך 30-35 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר להתקרר על מתלה תיל. אם אתה הקש על החלק התחתון של כיכר אם צריך להיות מוצק ונשמע חלול.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה