קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

שוקולד, אגוזי לוז וביסקוטי זנגביל

שוקולד, אגוזי לוז וביסקוטי זנגביל
שוקולד, אגוזי לוז וביסקוטי זנגביל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 99 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, תמצית ונילן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו שוקולד, אגוזי לוז וביסקוטי זנגביל, ביסקוטי תוצרת בית: ג'ינג'ר לימון, פיסטוק שוקולד, אגוזי לוז, ו ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. לנפות הראשון 5 מרכיבים לתוך קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להוסיף 3 ביצים וניל; לנצח עד מעורבב. מערבבים בשוקולד צ 'יפס, אגוזים וג' ינג ' ר גבישי (הבצק יהיה מוצק). להפוך את הבצק על משטח מקומח. להתאסף לכדור. מחלקים בצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
מגלגלים כל חצי לתוך יומן 12 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
העברת יומני גיליון אפייה מוכן, מרווח 3 אינץ ' זה מזה. לשטח כל אחד עד 2 1/2 אינץ ' -יומן רחב.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
להקציף את הביצה הנותרת בקערה קטנה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מברשת בולי עץ עם קצת ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
אופים יומני עד זהב המשרד לגעת, על 35 דקות. יומני מגניב על תבנית אפייה 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
העבר יומנים ללוח חיתוך. באמצעות סכין משונן, לחתוך בולי עץ לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ ' רחב.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
מניחים פרוסות, בצד חתוך למטה, על דפי אפייה גדולים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
אופים עד המשרד, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
להעביר ביסקוטי מתלים מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
12
מערבבים שוקולד לבן בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים בקושי עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
13
הסר מעל מים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
14
מניחים ביסקוטי על סט מדף מעל תבנית אפייה. באמצעות כפית, טפטוף נמס שוקולד לבן דקורטיבי בתבנית זיגזג על ביסקוטי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
הניחו לשוקולד לעמוד. (ניתן להכין מראש. חנות ביסקוטי במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 שבועות או להקפיא עד 1 חודש.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ביסקוטיביסקוטי