שוקולד דאנק-ירה ביסקוטי
ביסקוטי שוקולד דאנק-שוט הוא קינוח ים תיכוני. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 54 מנות עם 44 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם שקדים, גרגירי קפה, חלבונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם התרשם מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 14%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוגיות דאנק שוקולד, עוגת שוקולד ירה, ו עוגת שוקולד כפולה.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, תערובת הסוכר, הקקאו, המלח והסודה לשתייה. בקערה קטנה הקציפו את הביצים, 2 חלבוני הביצה, גרגירי הווניל והקפה; תן לעמוד במשך 3-4 דקות או עד להמסת הגרגירים. מערבבים פנימה קליפת תפוז. מערבבים לתערובת הקמח ומערבבים היטב. מערבבים פנימה שקדים ושוקולד צ ' יפס.
מחלקים בצק לשניים. על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול, מעצבים כל מחצית ל -14 אינץ'. איקס 1-3 / 4-ב. מלבן.
שלב מים וחלבון ביצה שנותר; מברישים מעל מלבנים.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 20-25 דקות או עד שהם סדוקים ויציבים למגע. מוציאים בזהירות למתלים; מגניב במשך 5 דקות.
מעבירים לקרש חיתוך; חותכים באלכסון בעזרת סכין משוננת ל-1/2 אינץ'. פרוסות.
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים 5-7 דקות מכל צד או עד שהם יציבים.
הסר למתלים לצינון. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק אינו מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "