קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

שוקולד חם עשיר ועבה

שוקולד חם עשיר ועבה
אם יש לכם שוקולד אפייה של בייקר, מים, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . מתכונים דומים: שוקולד חם עשיר ועבה, השוקולד החם העבה והעשיר בטעם מנטה, ו שוקו חם עבה ועשיר.

הוראות

1
מניחים מים ושוקולד בסיר בינוני כבד; מבשלים על אש נמוכה עד שוקולד נמס לחלוטין ותערובת מעורבב היטב, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מוסיפים סוכר; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. להרתיח 3 דקות., ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. מערבבים וניל. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מבשלים עד התערובת מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.