שוקולד חם עשיר ועבה
אם יש לכם שוקולד אפייה של בייקר, מים, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . מתכונים דומים: שוקולד חם עשיר ועבה, השוקולד החם העבה והעשיר בטעם מנטה, ו שוקו חם עבה ועשיר.
הוראות
מניחים מים ושוקולד בסיר בינוני כבד; מבשלים על אש נמוכה עד שוקולד נמס לחלוטין ותערובת מעורבב היטב, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט.
מוסיפים סוכר; מערבבים היטב.
מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. להרתיח 3 דקות., ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. מערבבים וניל. להפחית חום בינוני.
מבשלים עד התערובת מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.