שוקולד לבן טורט חג המולד
מתכון צמחוני זה משרת 15 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 712 קלוריות. זה מושלם עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו שוקולד אפייה, ריבת פטל, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: טורט שוקולד לבן, טורט בראוניז שוקולד עם מוס שוקולד לבן ובננות מקורמלות, ו שוקולד לבן-שקדים.
הוראות
בסיר גדול שלבו חמאה, מים ושוקולד לבן; מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד להמסה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את חלב החמאה, הביצים והתמציות.
בקערה קטנה שלבו 1/2 כוס קמח ופקאן. בקערה גדולה שלבו את הסוכר, הסודה לשתיה והקמח שנותר. מקציפים בהדרגה תערובת חמאה. מערבבים בתערובת פקאן.
יוצקים לשלושה 9 אינץ ' משומנים ומקומחים. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
עבור זיגוג, במיקרוגל, להמיס שוקולד לבן; מערבבים עד חלקה. מגניב במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וחמאה. מקציפים בהדרגה שוקולד מומס ותמציות. מקציפים בהדרגה סוכר קונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה.
להרכבה מורחים 2 כפות ריבה על שכבת עוגה אחת; מורחים עם 1/2 כוס ציפוי. חזור על שכבות פעמיים.
מורחים את הכפור שנותר מעל החלק העליון והצדדים של הטורט. ריבה שנותרה חמה; מזלפים מעל צלחות קינוח. למעלה עם פרוסת טורט.