קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

שוקולד לבן טורט חג המולד

שוקולד לבן טורט חג המולד
מתכון צמחוני זה משרת 15 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 712 קלוריות. זה מושלם עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו שוקולד אפייה, ריבת פטל, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: טורט שוקולד לבן, טורט בראוניז שוקולד עם מוס שוקולד לבן ובננות מקורמלות, ו שוקולד לבן-שקדים.

הוראות

1
בסיר גדול שלבו חמאה, מים ושוקולד לבן; מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את חלב החמאה, הביצים והתמציות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
בקערה קטנה שלבו 1/2 כוס קמח ופקאן. בקערה גדולה שלבו את הסוכר, הסודה לשתיה והקמח שנותר. מקציפים בהדרגה תערובת חמאה. מערבבים בתערובת פקאן.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים לשלושה 9 אינץ ' משומנים ומקומחים. מחבתות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
עבור זיגוג, במיקרוגל, להמיס שוקולד לבן; מערבבים עד חלקה. מגניב במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וחמאה. מקציפים בהדרגה שוקולד מומס ותמציות. מקציפים בהדרגה סוכר קונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
להרכבה מורחים 2 כפות ריבה על שכבת עוגה אחת; מורחים עם 1/2 כוס ציפוי. חזור על שכבות פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
9
מורחים את הכפור שנותר מעל החלק העליון והצדדים של הטורט. ריבה שנותרה חמה; מזלפים מעל צלחות קינוח. למעלה עם פרוסת טורט.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה