שוקולד מריר-כמהין אגוזי לוז
טראפלס שוקולד אגוזים עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 36 . מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם קצפת, שוקולד אפייה, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו כמהין אגוזי לוז משוקולד מריר / המטבח הניסיוני של קארי, כמהין שוקולד אגוזים, ו כמהין אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 1 ליטר כבד, מחממים הן שוקולדים והן קצפת על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שוקולד נמס וחלק.
הסר מהחום. מערבבים בחמאה, כמה חתיכות בכל פעם. מערבבים בליקר.
מניחים עטיפת פלסטיק על פני השטח של שוקולד. מקררים על 2 שעות, ערבוב פעם אחת, עד המשרד מספיק כדי לשמור על צורתו.
בינתיים, מחממים תנור ל 350 ° F.
מניחים אגוזי לוז במחבת רדודה ungreased.
אופים 6 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום בהיר. לשפשף עם מגבת כדי להסיר עורות. מגניב 10 דקות.
מניחים אגוזים במעבד מזון. לכסות; לעבד עם פולסים on-and-off 20 עד 30 שניות או עד הקרקע דק.
מניחים על גיליון נייר שעווה.
סקופ כפות מעוגלות של תערובת שוקולד על אגוזים.
רול קל מעיל וצורה לתוך כדורי 1 אינץ ' (כמהין לא צריך להיות חלק; הם צריכים להיות קצת מחוספס).
מניחים על צלחת; לכסות באופן רופף. חנות מכוסה באופן רופף במקרר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני ההגשה.