קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

שוקולד פטל מקרונים צרפתיים

שוקולד פטל מקרונים צרפתיים
שוקולד פטל מקרונים צרפתיים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-30 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. גשו לסופר וקנו תמצית פטל, צבע מזון ורוד, ממתקים סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מקרונים צרפתיים עם פטל-רוז חמאה, עוגיות שוקולד ופטל, ו עוגיות שוקולד צרפתי / Macarons (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
Pulse שקדים עם 1/2 כוס סוכר במעבד מזון עד הקרקע דק מאוד, 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן להעביר לקערה. לנפות בגביע הנותרים ממתקים סוכר, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לנצח חלבונים ביצה עם מלח בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הוסף סוכר מגורען, קצת בכל פעם, מכות, ולאחר מכן להגדיל את המהירות לגובה ולהמשיך להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות, מבריק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
5
מוסיפים טיפות של צבע מאכל כדי להגיע לגוון הרצוי ומערבבים במהירות נמוכה עד לשילוב שווה. מערבבים תערובת שקדים לתוך מרנג עם מרית גומי עד משולב לחלוטין. (מרנג יהיה deflate.)
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
הבלילה כפית לתוך שקית, לחיצה על אוויר עודף, לגזור 1 בפינה של שקית ניילון כדי ליצור פתיחה 1/4 אינץ'. טוויסט תיק בתקיפות ממש מעל הבלילה, ואז צינור הגיע לשיא של בלילה (בגודל של נשיקת שוקולד) על גיליונות מרופדים על 1 1/2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
7
תנו לעוגיות לעמוד, חשופות, בטמפרטורת החדר עד שהצמרות כבר לא דביקות וצורות קרום קלות, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
8
בינתיים, לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור לחמם מראש עד 300 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
אופים עוגיות, החלפת מיקום של גיליונות באמצע אפייה, עד פריך וקצוות הם רק קצת כהה יותר, 20 עד 25 דקות. מגניב לחלוטין על סדינים על מדפים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
ממיסים שוקולד עם שמנת בקערת מתכת המוגדרת על מחבת של מים רותחים בקושי או בחלק העליון של דוד כפול, ערבוב עד חלקה. (קערה לא צריך לגעת במים.)
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר קערה מחום, ולאחר מכן להוסיף חמאה ותמצית פטל, ערבוב עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית פטלתמצית פטל
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
תן לעמוד בטמפרטורת החדר עד מקורר לחלוטין מעובה מעט.
1
בזהירות לקלף עוגיות קלף (הם יהיו שבירים). כריך שכבה דקה של גנאש (כ 1/2 כפית) בין הצדדים השטוחים של עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
1
עוגיות מקרון מלאות לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר 3 ימים.