קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

שוקולד-קשיו-עוגת חמוציות

שוקולד-קשיו-עוגת חמוציות
צריך קינוח צמחוני? עוגת שוקולד-קשיו-חמוציות יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם סוכר מגורען, סירופ תירס, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו קשיו מלוח-טארט שוקולד מריר-פוסט אורח של אורבן בייקס, קליפת שוקולד קשיו חמוציות, ו חמוציות שוקולד מריר פאדג'קשיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 218°. הפוך קרום עוגה 1 כפי שמכוון על תיבה עבור עוגה מלאה קרום אחד, באמצעות מחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. קצוות קצוות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים 9 עד 11 דקות או עד שחום קל ויבש במראה. אם פחזניות קרום במרכז, לשטח בעדינות עם גב של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מפזרים 1 כוס של שוקולד צ ' יפס מעל קרום חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
4
בואו לעמוד 5 דקות כדי לרכך. מורחים בעדינות באופן שווה על פני הקרום. מקררים כדי להכין שוקולד. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בסיר 2 ליטר, סוכר מגורען חום, סוכר חום, סירופ תירס ושמנת לרתיחה מלאה מתגלגלת על חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט, עד הסוכר הוא מומס. להפחית את החום בינוני נמוך רק כדי לשמור על רתיחה מלאה. מבשלים 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה ומתחיל להפוך צבע קרמל כהה מעט.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
צבע קרמלצבע קרמל
כָּתֵףכָּתֵף
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
הסר מהחום; מערבבים ב וניל ואוכמניות מיובשות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
7
בואו לעמוד 15 דקות. מוסיפים קשיו. תערובת כפית באופן שווה על שוקולד בקרום עוגה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
קשיוקשיו
8
אופים ב 375°f 20 עד 25 דקות או עד מילוי הוא תוסס ו קשיו זהובים חום.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בקערה למיקרוגל, מיקרוגל נשאר 1/4 כוס שוקולד צ ' יפס ואת השמן שנחשף על 1 עד 1 1/2 דקות או עד נמס, ערבוב פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
טפטוף על טארט. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות. מקררים על 1 שעה או עד שוקולד מוגדר. מכסה ומקרר כל טארט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)