שוקו חם
שוקו חם יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים מאוד, מלח, אבקת קקאווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו שומרי משקל ידידותי קוקוס קקאו חם לחגוג יום קקאו לאומי, עוגת קקאו-גזר עם קקאו קראמבל, ו עוגת קקאו-גזר עם קקאו קראמבל (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 6 כוסות קפה סין כבדות למדי
הפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
לנפות יחד את הסוכר, קמח, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח.
העברה למיקסר עומד מצויד מצורף whisk (או להשתמש במערבל יד) להתמזג בקצרה.
לטאטא יחד את הביצים, חלב, שמן, וניל בקערה בינונית.
מוסיפים למרכיבים היבשים ומערבבים במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בהדרגה להוסיף את המים החמים, ערבוב במהירות נמוכה עד רק בשילוב. הבלילה תהיה די דקה.
יוצקים את הבלילה לתוך כוסות קפה ולסדר אותם 1 אינץ ' בנפרד על מחבת גיליון או מחבת עוגה מלבנית.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי (כמה פירורים הם בסדר), והמרכז מרגיש מוצק למגע, על 25 עד 30 דקות.
תן לעוגות להתקרר על המחבת. (אל תסיר את העוגות מהכוסות!)
בינתיים, להפוך את ציפוי: בקערה צוננת, לשלב את השמנת וסוכר ואת השוט, באמצעות מערבל יד, עד פסגות רכות טופס.
כאשר מוכן לשרת, כפית את ציפוי על העוגות כדי לכסות, כך שהם נראים כמו כוסות קקאו עם קצפת.