קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

שוק נקניק איטלקי קציץ בשר

שוק נקניק איטלקי קציץ בשר
המתכון שוק נקניק איטלקי קציץ בשר יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל, אבקת צ'ילי, רוטב ווסטרשייר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. הציון הזה די טוב. נסו שוק נקניק איטלקי קציץ בשר, טורקיה ונקניק איטלקי קציץ בשר, ו קציצות בשר נקניקיות חריפות עם רוטב ברביקיו איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350*. בקערה גדולה שלבו 1/2 כוס מרוטב הצ ' ילי עם המים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את שיבולת השועל, הביצה, אבקת הצ ' ילי, ווסטרשייר ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מוסיפים את הנקניקייה המרופטת ואת ההודו הטחון או הבקר.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחוןהודו טחון
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מוסיפים את הפלפל, הבצל והתירס ומערבבים היטב. מחלקים את תערובת הבשר לשניים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
הניחו מחצית מתערובת הבשר בתבנית כיכר משומנת קלות 9 על 5 על 3".
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
צור כניסה רדודה בבשר המאפשרת לקצוות לעלות לאורך קצה התבנית.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
שכב את הפרובולון ואת עלי התרד על גבי הבשר לאורך המרכז, והישאר במרחק של כ-1/2 אינץ ' מהקצוות. מכסים לחלוטין במחצית ה -2 של תערובת הבשר ויוצרים חלק עליון כיפה ואוטמים את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
פרובולוןפרובולון
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
אופים ללא כיסוי במשך 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מורחים את יתרת 1/4 כוס רוטב הצ ' ילי מעל החלק העליון של הכיכר ואופים עד שמדחום בשר המוחדר במרכז הכיכר רושם 165*. בערך 15-20 דקות יותר. הניחו לכיכר לעמוד 5-10 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה