שטרודל תפוחים
שטרודל תפוחים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 77 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, קמח, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. וזה די גרוע. נסו שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), שטרודל תפוחים, ו שטרודל תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-375F, מכים את הביצה והמים בקערה קטנה במזלג. מערבבים את הסוכר מגורען, קמח וקינמון בקערה בינונית.
מוסיפים את התפוחים והצימוקים וזורקים למעיל.
מפזרים קמח נוסף על משטח העבודה. לפתוח את גיליון מאפה על משטח העבודה.
מגלגלים את גיליון המאפה לתוך מלבן 16 x 12 אינץ'. עם הצד הקצר פונה אליך, כפית את תערובת התפוח על החלק התחתון של גיליון מאפה עד בתוך 1 אינץ ' של הקצה.
מניחים את צד התפר על תבנית אפייה. טאק הקצוות תחת לאטום.
מברישים את המאפה בתערובת הביצים.
חותכים כמה חריצים בחלק העליון של המאפה.
אופים במשך 35 דקות או עד המאפה הוא חום זהוב.
תן למאפה להתקרר על תבנית האפייה על מתלה תיל במשך 20 דקות.
מפזרים עם הסוכר ' ממתקים, אם תרצה בכך.